Elinfrohms.blogg.se

Lugn kväll

Publicerad 2014-04-29 21:38:16 i Allmänt,

Har inte hänt nå mycket alls ikväll. Druckit massa te, sett gossip girl, kollat videor på youtube, varit social me folk, duschat och packat:)
Skit dag

Publicerad 2014-04-29 16:39:37 i Allmänt,

Inte för å vetka negativ men den här dagen har varit den sämsta på länge.. Är sjuk (förkyld) och så jävla trött, blir sur i klassrummet då det är högljudt, hade nationella i no gick rätt bra men hade kort stubin så blev små sur på min lärare för en grej, hade typ växtverl i benen eller nåt för det gjorde ont, ville sova, hade lektioner med korta raster, fick inte vara med Simon för han var tvungen å göra saker så kmr inte kunna va me han förrän på måndag, är inte så sugen på att åka till fjällen imorn och kom på att jag har TVÅ prov imorn, nationella i svenska tror jag och i Tyska osvosv.

Aja när jag kom hem gjorde jag te och bytte sängkläder till de jag fick av mormor i söndags och det är underbart:D
Trött som ett as

Publicerad 2014-04-28 21:38:13 i Allmänt,

Har idag inte hänt så mycket. Börjat/blivit förkyld och mått smådåligt men what ever:)
Ätit massa gott, te bland annat och choklad;) Pluggat lite no, varit social å sett the vampire diaries. 

Är så jävla trött så funderar nu på om jag ska sova eller läsa. Fick 4 böcker igår och den jag hade täkt börja på häromdagen började dåligt så ska börja på en annan nu;)
Och nej jag älskar inte kemi..


Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela