Elinfrohms.blogg.se

Bra dag

Publicerad 2014-03-31 22:27:07 i Allmänt,

Har inte hunnit skriva så mycke idag för har haft massa saker för mig. Hela skoldagen har varit lugn, stannade kvar å var med kompisar tills där vid 3/halv 4, åt middag när ja kommit hem, firade min kusin som fyller hela sex år, sedan gick jag till ug där min älskling var och några vänner, sedan var jag ute på promenad och träffade Simon igen, han skjutsade hemmig och körde nyss hem. Blev nå knas med hans moppe så är lite småorolig men tror det kommer gå bra:)

Kvällen

Publicerad 2014-03-30 21:30:04 i Allmänt,

Tryckte i mig nå kyckling å en konstig sak till middag och sedan vid klockan sex kom Maria och vi for till gymmet. Gymmade i lite mindre än en timme, gick inte så jättebra för min del men aja man har vissa bättre å vissa sämre dagar:) när jag kom hem fick jag glass och gjorde te som jag åt, såg även mästarnasmästare och var social med folk:)

Är nu rätt trött eftersom jag vaknade typ flera gånger inatt så har tänkt försöka sova om en liten stund:)


Gårdagen

Publicerad 2014-03-30 16:37:46 i Allmänt,

Igår så kom Simon å hämta mig vid 6tiden, körde då me han till Täfte å va me folk, å sånt sedan vid 11 körde vi hem till han å har varit hos han sedan dess. Körde hem för typ en timma sedan men kom fram typ efter 30/40min för ja körde så långsamt haha:p
Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela