Elinfrohms.blogg.se

~

Publicerad 2014-05-31 17:41:13 i Allmänt,


Det ända jag fått i mig idag är med på bilderna så är trött hungrig å därför på dåligt humör men ska snart äta middag så då kommer det säkert bli bättre, tror jag inte ska skriva så mycket mer innan det haha för jag kan inte direkt stå för mitt humör då jag e "sur" eller lätt surpåverkad för jag inte ätit sp mycket:)

Tror jag ska äta en macka eller nåt innan maten också så magen vänjer sig å det inte gör ont:)

Skriver kanske ikväll eller ska försöka göra det:)

50 nyanser av mörker

Publicerad 2014-05-30 19:01:16 i Allmänt,

Har inte haft så bra uppdatering för jag typ inte hållit på med mobilen så mycke. For till Simon i onsdags, eller först te Täfte å va me Simon å några kompisar å grilla, körde sedan hem till han å sov där, i torsdags så vid 3tiden gick vi ut på promenad till Nydala i det soliga vädret. Sedan åt vi middag å vid typ halv 9 stack vi ut å träffa kompisar, sedan ica å sedan till han igen typ vid 11 tror jag klockan va å idag har vi typ inte gjort så mycke, spelade guitarr hero å for sedan på stan med mamma vid 2. Fick med mig 1klänning, 2 bh, 2 böcker + ett "linne". 

Har nyss duschat å ligger nu i sängen ensam hemma å ska läsa. Händer typ inget ikväll tror jag så lär ska läsa å se gossip girl hela kvällen typ:)

Fullt upp

Publicerad 2014-05-28 17:55:42 i Allmänt,

Lockade håret igår kväll å såg gossipgirl hela kvällen.
Idag fick jag besök av älsklingen innan skolan å hade först lektioner till 10 sen kulturdag hela dagen. Lyssnade på bra musik, såg en hinderbana, åt hamburgare å pratade med kult folk. Fick även en ros och slutade klockan 1. Tog då bussen in till stan 13:40 å gick med Moa på stan, fick med mig två par byxor å trosor. Ska snart till Täfte å sedan sova hos Simon:)

Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela