Elinfrohms.blogg.se

30april

Publicerad 2015-04-30 17:17:45 i Allmänt,





Hej på er! Alla bilder på kakor och liknande är från när jag fyllde år och kom på att jag inte visat bilder på dem. Sista bilden har varit och är dagens outfit. Kände mig väldigt somrig idag!:D 

Började 10 idag och var på en intervju i skolan sedan hade jag lektioner som vanligt och fick sluta 15.00 istället för 15.40 så fick skjuts hem av fadern min och handlade. När jag kom hem hade jag fått ett brev där det stod att jag fått sommarjobb i juli så det blir as grymt:D Mitt på lovet så kommer ha lov både innan och efter:)

Det jag ser just nu

Publicerad 2015-04-29 06:49:56 i Allmänt,


Om elva minuter måste jag gå till skolan och det här är min syn.. Haha ligger i sängen och kollar mobilen och är verkligen huur seg som helst! Mitt första alarm är alltid 05.30 så blir småtrött på grund av det ibland;) Har även nationella skriv i Engelska nu direkt på morgonen som jag är sjuukt otaggad på.. Menmen, sånt måste även göras:)

Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela