Elinfrohms.blogg.se

Mysoutfit

Publicerad 2015-07-29 18:21:40 i Allmänt, Foto&bilder,

Hej på er! Både gårdagen och idag har jag gått klädd i dessa mysiga kläder. Använder aldrig linnet på grund av att jag inte riktigt gillar märket men jag gillar formen på den. En outfit som gjordes mysig med byxorna så om man tar jeans istället blir det en helt annan outfit. 

Fixar dag

Publicerad 2015-07-28 19:28:27 i Allmänt, Foto&bilder,

Hej på er! Sov hos Simon inatt och imorse vid 12 kom mamma och hämtade mig sedan åkte vi till banken. Fixade både bank ID och swish så kan nu skicka över pengar väldigt smidigt. Verkar hur bra som helst haha! Senare vid 15.30 hade jag både beeptest och fys. Fysen gick rätt bra förutom att jag fick kramp medan beeptestet gick sisådär eftersom jag "gav upp" eller slutade. Hade dock klarat längre men det kändes för stunden bra. 
Nu har jag under kvällen hunnit damsuga, starta en tvätt, plockat ihop kläder från mitt rum och i källaren, bytt sängkläder, plockat ihop gamla tidningar och lagt i en påse, hängt ut mattan för luftning samt fotat och redigerat bilderna nedan.
Vad har du gjort idag?:)
Canon EOS 1200D

Sommarlovet

Publicerad 2015-07-26 21:26:29 i Allmänt, Foto&bilder,

Hej på er! När det är skola så intalar jag mig hela tiden att när det är lov så kommer jag ha bättre och roligare inlägg på bloggen och samma på loven. Känner att det inte alls blir bra just nu haha men det beror på att jag nästan inte sitter vid datorn något och vill gärna blogga från datorn.
 
I alla fall, har varit med Simon hela helgen från att jag slutade jobba i fredags till vid 16.30 idag. Däremot åkte jag med familjen till några kompisar till familjens stuga. De vuxna körde vattenskoter sedan åkte vi båt ut till havet och liknande. Däremot kände jag mig smått tråkigt för jag lyssnade på podcaster halva kvällen haha. Imorgon är min sista jobbdag för detta sommarlov och det känns så sjukt skönt! Dock så börjar fotbollsträningarna på tisdag och det är jag inte så sugen på eftersom jag helt tappat både motivation, ork och lust:/ Känns som att uppehållet inte har gett någon vila alls och det känns som det är vila som behövs för tillfället men vi kör på..
 
Är ca en månad kvar tills skolan börjar igen och jag är redan jätteorolig.. Kommer vara intressant med flera nya ämnen men är rädd för jag kommer ha ca 4klasser sammanlagt med olika ämnen och liknande. 
 

Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela