Elinfrohms.blogg.se

Rädda mig inte

Publicerad 2015-03-27 18:01:12 i Allmänt, Böcker,

Ser nu att jag skrev helt fel på förra boken jag skrev om. Som ni såg heter den rör mig inte och inte rädda mig inte
 Det här är alltså den andra boken i en triologi av Tahereh Mafi. En bra och spännande bok på ca 300/400sidor. (minns inte riktigt hur lång den var). 
 
Handlar om samma tjej som den första boken fast från ett annat perspektiv. Vill inte avslöja för mycket eftersom hela boken handlar nästan om en grej som hände i slutet av den första boken. Men den handlar fortfarande om Juliette och Warner och Adam. Även massa fler men de är huvudpersonerna. Warner är ledaren för gruppen som vill ta över världen och han är den hemska i boken. 
 
Vet inte riktigt hur mycket jag ska skriva och inte om den här boken pågrund av att det är den andra i triologin och om man vill läsa den första är det nog inte så bra att ha fått veta för mycket om den andra. Haha.
 
Tycker det är en bra bok och rekomenderar den för typ alla. Den är lite fantasy, romantisk och det händer saker nästan hela tiden. Jag tycker däremot att den första boken var bättre än den andra. Ger den 3/5 ugglor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela