Elinfrohms.blogg.se

Sköna söndag

Publicerad 2015-05-31 17:36:37 i Allmänt, träning och hälsa,Hej på er! Denna dag har varit väldigt bra. Vaknade tidigt men låg och drog mig i sängen rätt länge med Simon. Sedan planerade vi sommaren med mamma. Efter det så gick vi på Sävarmarknad och kollade runt med Tommy. När de åkte härifrån senare så firade vi mamma på morsdag och sedan gick jag ut i det fina vädret och promenerade/joggade i 4.5km i bara linne. Underbart! Ser nu på Criminal Minds på tvn och vilar kroppen lite:)

Filmkväll

Publicerad 2015-05-30 11:00:23 i Allmänt, Kul,

Hej! Gårdagen var jätteskön. Fick ett A på en uppsats, fick veta att jag inte har tyska, engelska eller samhälls på måndag, hade ingen svenska och fick veta mitt betyg i idrott. Hann sedan hem med en jättetidig buss så jag var hemma just innan 2 vilket var såå skönt! På kvällen åkte jag till Rebecka och vi snackade massa skit innan vi först såg en skräckfilm sedan en gullig film sedan en rolig film haha:p När jag åkte därifrån så körde jag till Simon och ser tv hos honom just nu. Har inga planer inför ikväll/idag men det är i alla fall ankrace i Sävar ikväll haha:)Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela