Elinfrohms.blogg.se

Juli 2015

Publicerad 2015-08-06 16:02:37 i Allmänt, Kul,

I juli har det hänt rätt mycket saker. I början på månaden shoppade jag och tog bilder på sakerna jag köpt i Stockholm samt var i stugan en sväng. Jag fick även träningsschemat jag hade med fotbollen och började jobba. Pappa bytte fönster i mitt och syrrnas rum, jag träffade Rebecka och fikade tillsammans, kusinerna kom upp till Umeå och vi firade farfar som fyllde 70år.
Vi var bortbjudna på middag hos några bekanta, åt på café Göteborg, såg the longest ride och skrev om den på bloggen. Jag såg alla fast and furious filmerna, firade Emmas födelsedag i förskott, blev bortbjudna på middag vid havet, fixade bank ID med mamma och bjöd några vänner till familjen på middag. I juli var det även många regndagar så jag hade tur att jag jobbade haha;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela