Elinfrohms.blogg.se

Låna är silver, råna är guld

Publicerad 2015-06-25 10:36:08 i Allmänt, Böcker,


Började läsa den här boken igår och läste klart den imorse. Man kan väl säga att den är boven till att jag sov få timmar inatt haha. 
Boken fick jag av Simon när jag fyllde år och är på 333sidor. Den var rolig till och från men rätt tråkig att läsa tyckte jag. Kanske för jag sträckläste den;)
 
Den handlar om en pensionärsliga som rånar banker och museum för att skänka pengarna till äldreomsorgen, skolor, polisen och liknande men de stöter på lite problem. De har ständigt polisen efter sig och flyttar in i ett hus brevid ett par mc-killar. 
 
Jag ger denna bok 2 av 5 ugglor eftersom jag tyckte den var lite småtråkig att läsa, kanske inte riktigt var min genre. Rekomenderar de som gillar tv-programmet "pensionärsjävlarna" eller liknanade. Den är rolig och lite spännande också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Jag är en öppen tjej på 17 år som går andra året på gymnasiet. Tycker om att läsa psykologi, fota, shoppa, vara med mina brudar och skratta. Jag fotar med min Canon EOS 1200D eller min iphone 5. Om du undrar något så kan du maila Elinfrohm@gmail.com eller kommentera:)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela